Jeg har altid harceleret mod catering, og jeg er af min familie blevet kaldt et brokhoved, men jeg har indtil i lørdags aldrig fået catering, som har været værd at spise. Men i lørdags til min søsters fødselsdag fik jeg lov at smage catering i en klasse for sig selv, noget som virkelig tog mig med bukserne nede om anklerne, for jeg havde forventet det samme som altid.
En positiv overraskelse
Jeg vidste slet ikke at man kunne catering København i den kvalitet, men jeg er begejstret for det, så begejstret, jeg måtte tage et af deres visitkort, og jeg måtte også tage og dele min begejstring med flere af gæster, der alle som jeg også roste maden til skyerne. Specielt det faktum, at de havde brugt årstidens friske grøntsager og behandlet dem så nænsomt, taler virkelig til deres fordel, for der er alt for mange, som når at ødelægge det, som de bruger som tilbehør, eller bruger råvarer, som ikke er i sæson.
Desuden så var det brød, som jeg tog mange stykker af, for jeg vendte tilbage mere end 3 gange, så godt. Det er utroligt, de kan levere så lækker mad i en kvalitet, der så god, at det kød, de kom med, smagte så fuglene sang, og var så mørt, at det kunne klippes med øjenbrynene, til en pris som er langt under det, andre tager for mad, som ikke kommer i nærheden af den kvalitet.
Dygtige medarbejdere skal også have ros
Oven i al det kommer medarbejdere, som er villige og beredte på de spørgsmål, som kommer, og de er meget vidende om den mad, de serverer. Altid noget som taler til deres fordel.
Vi skal i den nærmeste holde en lille fest for fruen, der bliver 40, og ja hvorfor skal vi da så lave maden selv, når vi kan få den kvalitet til så god en pris, det er for fjollet.